Kinderzentrum

Spread the love

CURSURI PENTRU ADULȚI (COPII SI ADOLESCENTI)

  1. Condiții de înscriere și desfășurare a cursului

Înscrierea la cursurile de limba germană oferite de Germana-intensiv si Kinderzentrum se fac în ordinea completării formularului de înscriere și plată a cursului, în limita locurilor disponibile. Locul în cadrul unei grupe de studiu este garantat în momentul achitării integrale a taxei de curs sau a unei prime tranșe în valoare de 50 % din taxa de curs .În cazul în care optați pentru plata în tranșe, nu se vor putea aplica eventuale reduceri sau promoții.

Modalități de plată:

  • prin virament bancar sau OP în baza facturii proforme emise de Germana-intensiv si Kinderzentrum
  • cu cardul sau cash la sediul nostru.

Grupele sunt formate din 4 – 9 participanți și sunt structurate în funcție de nivelul de cunoștințe – începător, intermediar sau avansat.

Locurile sunt limitate!

În momentul formării unei grupe, după atingerea numărului maxim de participanți, în cazul în care mai există solicitări se formează o nouă grupă, astfel încât să se mențină eficacitatea procesului de învățare.

Taxa de curs nu include costul manualelor și al caietelor de activități.

Ședințele pierdute nu pot fi recuperate. Totodată menționăm faptul că, în cazul absenței la cursurile de limba germană, sumele aferente lecțiilor de la care s-a absentat nu se vor returna.

  1. Retragerea sau anularea și returul

În situația achitării cursului sau tranșei și anunțării neparticipării prin mail la adresa contact@germana-intensiv din motive obiective cu min 3 zile înainte de începerea cursului, suma achitată va fi restituită cu reținerea unei taxe de înscriere în valoare de 100 lei. Dacă anunțarea nu se face cu min 3 zile înainte de începerea cursului, suma achitată nu va putea fi restituită. Dacă ați achitat prin transfer bancar sau cu plata online, vă rugăm să ne trimiteți datele bancare pentru a putea fi returnată suma ( IBAN și titular cont ).

În situația participării la un număr de ședințe, urmată de retragerea de la curs datorită unor situații imprevizibile sau obiective nu se vor rambursa sumele aferente ședințelor neefectuate.

Germana-intensiv sau Kinderzentrum își rezervă dreptul de a renunța la formarea unei grupei de studiu în cazul în care nu există un număr minim de 4 înscrieri pentru o anumită grupă. În cazul în care nu se poate oferi o variantă similară de curs agreată de către participant, Germana-intensiv sau Kinderzentrum va returna suma plătită integral, fără alte compensații.

  1. Alti termeni și condiții

Periodic ne angajăm să furnizăm clienților noștri informații importante despre promoțiile și evenimentele oferite de Centrul de Limba Germană (informații despre cursuri, perioade de înscriere, promoții, ateliere etc.).

Solicităm clienților noștri să ne informeze în legătură cu orice modificare a datelor de contact.

Germana-intensiv si Kinderzentrum respectă legislația națională privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, toate informațiile primite la momentul înscrierii vor fi prelucrate în scopul derulării contractelor cu clienții/furnizorii și, pe baza consimțământului persoanei vizate, în scop de marketing și publicitate. Datele sunt colectate doar pentru aceste scopuri și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Germana-intensiv sau Kinderzentrum nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele pierdute în incinta sediului nostru în afara orelor de curs.