Spread the love

Kompaktkurs Intergrare in Germania

20 % REDUCERE! Cursuri ONLINE-Integrare in Germania

CURS INTERACTIV – INTENSIV – DEUTSCH MIT SPASS!

Dacă doriţi să vă stabiliţi în Germania, cunoașterea limbii germane este o necesitate atât pentru a vă găsi un loc de muncă, cât și pentru a putea comunica în viaţa de zi cu zi.

Noi iti punem la dispoziție împreună cu partenerii nostri din Germania Pachetul Online-Kompaktkurs Intergrare in Germania.

Curs Online de limba Germana Nivel A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2

Cui se adresează?

Cursul A1.1 se adresează tinerilor și adulților fara cunoștințe de limba germană; asistenți medicali sau medici care doresc un job un Germania dupa finalizarea modulului B1.

Prima etapa incepe in România unde vei dobândi cunoștințele de bază ale limbii A1- B1.

Ceea de a doua etapă se desfășoară in Germania unde vei continua cu B2 respectiv C1 de specialitate.Partenerii noștri din Germania vă vor asista pe tot parcursul integrării inclusiv in găsirea unui loc de munca.

Mai mult de atat la final de modul oferim Diplome ECL recunoscute international si suntem partenerii dvs. de la inceput pana la finalul calatoriei spre Germania.

Cursurile B2 respectiv C1 pe care le veți susține în Germania sunt în colaborare cu Oficiul Federal pentru Migrație (BAMF) și Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă (BA).

Grupa cuprinde între 5 – 6 cursanți

Echipa este formată din Traineri pasionati, carismatici,entuziasti cu experienta in predare ONLINE.

Mai multe detalii despre Pachetul Online-Kompaktkurs Intergrare in Germania sau alte cursuri la 0745305607

akademische Heilberufe deutsch