Kinderzentrum

Spread the love

Träume werden wahr

ECHIPA NOASTRA

Deutsch mit Amalia

Trainer Limba Germană, Engleză și Coach Dezvoltare Personală

Hallo, ihr Lieben! Numele meu este Amalia Dragne. Vorbitor nativ de limba germană – Coach dezvoltare personala.Copilăria mi-am petrecut-o în Germania însă studiile le-am definitivat în țara, am absolvit Facultatea de Drept și un master in Administratie Publica. 

În toți acești ani am absolvit mai multe cursuri de dezvoltare personală, formator, mediator, comunicare si IT.

Centru nostru a apărut din dorința de a oferi metode cat mai moderne de învățare și perfecționare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibilă metodă de învățare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceasta metoda funcționează și invers.

Așa cum anunță și Motto-ul nostru: „Deutsch mit Spaß!”, ne dorim să inspirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit. Kinderzentrum este școala unde se predau cursuri on-line de limba germană pentru copii prin joacă, într-un mod interactiv.

Centrul nostru oferă pregatire pentru certificatul internațional A1-C1 (Goethe Zertifikat).
Cursurile se desfășoară individual sau în grup.

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane. Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical, conversational si dezvoltarea vocabularului. Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.
Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta „materializare”a sunetelor. Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa „traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
„Reteta” de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele „ingrediente”:
– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism
Așa cum anunță și Motto-ul nostru: „Deutsch mit Spaß!”, ne dorim să inspirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit.

Studii

 • Studii in Germania,Tobias-Mayer-Schule  Marbach am Neckar
 • Diploma de studii Limba Germana vorbitor nativ
 • Facultatea de Drept, Universitatea Hyperion
 • Master in Administratie Publica,Universitatea Bucuresti

Calificari / competente

 • Trainer limba germana si engleza
 • Experienta in traduceri si interpretari lingvistice
 • Trainer dezvoltare personala si motivationala
 • Trainer rezolvarea conflictelor si mediere
 • Trainer in comunicare
 • Trainer procese IT
 • Train the Trainer
amalia
3f93822f e747 48d6 880d af981ed68b30

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Ich bin Cornelia. Sunt profesor cu dublă specializare, engleză și germană de peste 10 ani, ultimul an de studiu fiind la Ruhr Universität Bochum.
Pasiunea mea pentru limbile străine a fost întotdeauna susținută de abilitățile native și ulterior de buna capacitate de organizare și plăcerea de a preda. 
 
De-alungul anilor am participat la nenumărate cursuri pentru a deprinde abilitatea de a susține cursanții în această călătorie de acumulare de noi deprinderi, de la cursuri de gestionare a timpului, gestionarea emoțiilor și relațiilor, la cursul de PhotoReading, până la certificarea de formator.
 
Finalizarea programului All About Parenting al Uraniei Cremene și certificarea ca trainer și coach în programul Passport to Success al International Youth Foundation au contribuit la îmbunătățirea relaționării cu cei mici și ce mari deopotrivă și optimizarea rezultatelor.
Dragostea pentru cei mici mi-a îndrumat pașii către munca de voluntariat în cadrul Fundației Inovații Sociale Regina Maria unde susțin activitatea fundației prin oferirea de terapii complementare, cursuri de strategii de învățare și cursuri pentru personalul Centrului Educațional. 
Specializarea mea este de a găsi și implementa strategiile adecvate fiecărui cursant pentru a-și atinge obiectivele propuse în cel mai eficient mod cu putință. 
Hai să parcurgem împreună pașii necesari ca să te poți exprima relaxat, încrezător în tine indiferent de interlocutor sau de subiectul abordat.
 
Bis bald,
Cornelia

Deutsch mit Mădălina

Trainer Limba Germana

Hallo zusammen! Mein Name ist Mădălina și sunt o fire veselă, creativă, deschisă la noi provocări și pasionată de muzică și de arta universului lingvistic. Sunt absolventă a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, fapt care însumează dragostea mea pentru copiii mari și mici. Mai târziu, am descoperit că pasiunea pentru Limba Germană, pe care am studiat-o în cadrul Facultății de Litere din Iași, trebuie dezvoltată tot mai mult, așa încât am beneficiat de stagii de studiu și practică ERASMUS în spațiul germanofon pentru a-mi perfecționa cunoștințele lingvistice și culturale. 

În acest sens, am studiat 6 luni la o prestigioasă Universitate din Würzburg, Germania (Julius-Maximilians), am călcat pe urmele lui Mozart în Austria (la Ambasada României din Viena) și m-am îndreptat, spre final, în „țările calde”, la o academie de limbi străine în Tenerife, pentru a descoperi că limba germană este vorbită și întâmpinată pretutindeni. Diploma de Master din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” am dobândit-o tot din interes și pasiune pentru limba și cultura germană, iar de 5 ani îi însoțesc la drum pe cei doritori să cunoască misterele limbii germane. Valorile după care mă ghidez? Deplină organizare, interrelaționare, comunicare și interculturalitate, ambiție și… Lustigkeit!

Bine ai venit pe drumul limbii germane! Und jetzt, Los geht’s! J

0b66768e 540c 4385 99ed b48d884e2264
Photo 15.09.2022

Deutsch mit Andreea

Trainer Limba Germana si Franceză 

Hallo,sunt Andreea, o pasionată de limbi străine!

Prezentul meu se împarte între germană și franceză, o pereche de limbi pe care am ales să o valorizez și în viața mea profesională. De zece ani, însoțesc iubitorii de germană într-o călătorie lingvistică personalizată, de la mic la mare, de la cei pur și simplu curioși, la cei care pregătesc Goethe-Zertifikat. În paralel, traduc opere literare în limba română și citesc de toate.

Am absolvit Facultatea de Limbi Străine de la UNIBUC cu o diplomă de Licență – dublă specializare (FR-DE),  o diplomă de Master în Comunicare Interculturală și multe cunoștințe inedite din perioada de studii în străinătate, în Germania și în Franța.

Valorile mele? Umanitate, organizare, interculturalitate și satisfacție. Te aștept la germană, unde învățăm cu voie bună.

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Sunt Cornelia Palii, sunt vorbitoare nativă de limba germană; am crescut într-o comunitate săsească din centrul țării și am urmat o scoală bilingvă. Sunt absolventă a Facultății de Filologie, secția Engleza – Germană, Sibiu, și am o experiența de peste 25 de ani în predarea limbii germane. 

După încheierea facultății am urmat și două masterate: în Studii Culturale Germane – filosofie şi literatură și un MBA româno-german. Sunt totodată coach personal și țin și cursuri de dezvoltare personală.

Am o experiență vastă profesională într-un mediu multicultural dar și o experiență de predare a limbii germane atât în școli cât și în companii și de susținere de cursuri de dezvoltare personală continuă. Am învățat de-a lungul vieții că dezvoltarea continuă este deosebit de importantă, indiferent de vârsta pe care o avem. Deci și învățarea limbii germane la vârsta adultă face parte din această dezvoltare. Iar eu știu să-ți ofer nu doar cunoștințele lingvistice dorite, ci și elementele necesare cunoașterii și integrării într-o țară vorbitoare de limba germană și într-un mediu multicultural.

Cornelia
cristiana

Deutsch mit Cristiana

Trainer Limba Germana

Mă numesc Cristiana și am absolvit Facultatea de Litere în cadrul Universității Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea germană-spaniolă. Încă de mică am dezvoltat o pasiune pentru germană și am conștientizat importanța limbilor străine în lărgire propriului orizont.  Din acest motiv, am decis să mă implic în domeniul educațional. Momentan sunt studentă la programul de master Didactica limbii și literaturii germane, din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj-Napoca. 

Deoarece învățarea este un proces continuu prin care evoluăm pe parcursul vieții, doresc să mă descriu mai degrabă precum un partener de învățare, decât precum un profesor. Astfel, scopul meu este acela de a învăța împreună să gândim în limba germană folosind diverse metode interdisciplinare.

Deutsch mit Larisa

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Larisa și de mai bine de 10 ani mă bucur să pot fi alături de cei care isi doresc sa învețe limba germană. La baza sunt licientata in drept, avand ca specializare masterat in psihologie, insa dupa finalizarea celor 12 ani de studiu in germana materna, obtinand certificatul lingvistic Sprachdiplom nivel C1, am știut ca asta este ceea ce imi doresc sa fac pe mai departe. 

De asemenea, de-a lungul anilor am participat la nenumărate cursuri pentru a-mi imbunatati cunostintele și pentru a fi un sprijin cat mai placut, dar și bine pregatit pentru cursantii mei. Acum sunt norocoasa sa spun ca fac ceea ce-mi place și abia aștept sa pornim impreuna în aceasta calatorie.

93033372 da13 4824 a850 fe7b124c5e00
889cee1c d80a 4966 b38a 3814dde45119

Deutsch mit Elena

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Elena și sunt trainer de limba germană. Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din București dublă specializare, portugheză și germană. Am îndrăgit limba germană încă din liceu, iar pe parcurs mi-am dat seama că mi-ar plăcea foarte mult să o și predau. Am absolvit modulul psihopedagogic nivel I, îmi place să lucrez atât cu adulți, cât și cu cei mici. 

În prezent lucrez la Institutul de Limbă și Cultură Portugheză din București și sunt trainer de limba germană de 3 ani. Bis bald!

Deutsch mit Raisa

Trainer Limba Germana

Numele meu este Raisa ṣi locuiesc in Germania. Dupa ce am absolvit Masterul „Deutsch als Fremdsprache/Zweitsprache” in cadrul universitatii Friedrich-Schiller Universität Jena, am decis să rămân în Germania si am început să lucrez ca profesor de limba germană în cadrul cursurilor de integrare cât si cele Career oriented pentru străini.

 

Am lucrat atât cu copii, cât şi cu adulți şi am predat atât la începători, cât şi la avansați (A1-C1). De la strategii de învățare prin joacă, la învățare prin asociere si activități interactive, metodele mele diferă în funcție de nevoile si de interesele cursantului.

 

20de9cf1 77d2 48f3 80d6 8515600b6e4c
1

Deutsch mit Flavia

Trainer Limba Germana

Hallo, eu sunt Flavia, o persoana deschisa, rabdatoare, careia ii place sa zambeasca si sa lucreze cu copiii, cu experienta de peste 5 ani in predarea limbii germane.

Am absolvit programul de formare psihopedagogică in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Am locuit o perioada in Austria si aici am inteles cat de interesanta si captivanta este limba germana.

Ii invit in aceasta calatorie de învățare a limbii germane, într-un mediu plăcut și prietenos pe cei care nu au cunoștințe sau care doresc sa isi imbunatateasca nivelul de intelegere, conversatie, gramatica si vocabular.

Deutsch mit Adela

Trainer Limba Germana

Numele meu este Adela, Sunt profesoară dedicată și pasionată de limba germană cu experiență și studii superioare la o Universitate renumită din Germania, Ludwig-Maximilians-Universität München. Am locuit 12 ani în minunatul oraș München unde am avut ocazia să studiez și să lucrez în companii renumite. 

Am abilități solide în comunicarea orală și scrisă în limba germană, ceea ce îmi permite să transmit cu ușurință cunoștințele mele elevilor. Am dezvoltat o pasiune pentru predarea limbii germane încă de la începutul studiilor mele universitare și am avut oportunitatea de a-mi exersa abilitățile prin intermediul practicii la clasele primare, gimnaziale și liceu. Am urmat cursuri de formare continuă în metodologiile moderne de învățare-predare ale limbii germane.
În calitate de profesoară, îmi place să fiu creativă și să găsesc metode inedite de a face elevii să înțeleagă și să aplice cunoștințele acumulate. Îmi place să folosesc jocuri educaționale, activități interactive și proiecte practice pentru a-i motiva pe elevi să învețe. În plus, încurajez întotdeauna participarea activă a elevilor la clasă și online, astfel încât aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare în limba germană.

f8cf331f 50a1 488b b09c afeee543da29
d311ffba c61d 4419 a315 991832ccceef

Deutsch mit Catinca

Trainer Limba Germana

Hallo! Mă numesc Catinca și am absolvit Facultatea de Litere, Istorie și Teologie în cadrul Universității de Vest din Timișoara, specializarea germană-engleză. Datorită dorinței mele de a cunoaște limba și cultura germană cât se poate de bine, am avut șansa de a fi studentă Erasmus timp de un an și în cadrul Alpen-Adria Universität Klagenfurt, Austria, iar în prezent îmi continui aventura academică într-un program de master, în aceeași țară pitorească.
Pasiunea mea pentru limbi străine și predare m-a determinat să urmez și Programul de Pregătire a Personalului Didactic pe parcursul studiului de licență. De asemenea, am acumulat experiență în predarea limbii lui Goethe în cadrul unui Afterschool din Timișoara cu predare în limba germană. Aici am avut privilegiul să lucrez cu copii pasionați să descopere tainele limbii germane.
Înțeleg cât de importantă este răbdarea, creativitatea și abordarea personalizată pentru a-i inspira pe cei mici să iubească învățarea limbilor străine.

Testare gratuita

Vino acum la noi si testeaza-ti gratuit nivelul tau la limba germana! Participa la sesiunile DEMO!

Inscriere

Dezvoltare!

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane.Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical,conversational si dezvoltarea vocabularului.Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.

Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta “materializare”a sunetelor.Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa “traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
“Reteta “de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele “ingrediente”:

– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism

Centrul nostru ofera pregatire pentru certificatul international A1-C1(Goethe Zertifikat).

Cursurile se desfășoară individual sau in grup.

cursuri de limba germana pentru copii
55147fbb3c5b59acad05c05e43d64824

Pasiunea noastra!​

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Misiunea noastra!

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam Inteligenta emotionala si sociala,creativitatea si imaginatia la copii?Cum dezvoltam limbajul la copii?A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui.
Ca parinti,trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit.Si cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil,sa-i dezvoltam ce avem mai bun,pentru ca acel ceva,care e foarte bun,va putea fi foarte util la un moment dat,in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului! 

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun. 

Cursuri online de Limba Germana

Cursuri online de Limba Germana

Noi te ajutam ca pasiunea noastra germana sa devina si pasiunea ta!

Invatam sa cream o lume mai buna...Lumea de maine!

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam inteligenta emotionala si sociala, creativitatea si imaginatia la copii? Cum dezvoltam limbajul la copii? A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui. Ca parinti, trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit. Cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil, sa-i dezvoltam ce avem mai bun, pentru ca acel ceva,care e foarte bun, va putea fi foarte util la un moment dat, in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului!

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun.

De ce sa alegi centrul nostru educational?

Este simplu si convenabil sa alegi centrul nostru de cursuri si meditatii intrucat totul este in avantajul tau! Noi oferim cel mai bun raport intre tariful pe care il platesti si rezultatele pe care noi te ajutam sa le obtii.

Pentru ca numai aici te poti bucura de talentul nativ, experienta si calificarea dovedita a celor mai buni profesori care iti pun la dispozitie materiale didactice moderne si care iti garanteaza atingerea performatelor dorite in promovarea examenelor sau a carierei profesionale.

Pentru ca locatia este ultracentrala iar mediul pe care il regasiti la noi este cel mai propice procesului de invatare. Vino si te vei convinge imediat!

Plata in Rate

Acum, cursurile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se dezvolte intr-un cadru profesionist. Spunem acest lucru datorita preturilor mici, a promotiilor si reducerilor pe care le desfasuram constant, dar si datorita numeroaselor optiuni de plata pe care le punem la dispozitie.

Inscriere