Kinderzentrum

Träume werden wahr

ECHIPA NOASTRA

Deutsch mit Amalia

Trainer Limba Germana si Coach dezvoltare personala.

Hallo, ihr Lieben! Numele meu este Amalia Dragne. Vorbitor nativ de limba germana – Coach dezvoltare personala.Copilaria mi-am petrecut-o in Germania insa studiile le-am definitivat in tara, am absolvit Facultatea de Drept si un master in Administratie Publica. In toti acesti ani am absolvit mai multe cursuri de dezvoltare personala, formator, mediator, comunicare si IT.

Centrul nostru ofera pregatire pentru certificatul international A1-C1 (Goethe Zertifikat).
Cursurile se desfășoară individual sau in grup.

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane. Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical, conversational si dezvoltarea vocabularului. Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.
Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta „materializare”a sunetelor. Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa „traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
“Reteta” de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele “ingrediente”:
– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism
Așa cum anunță și Motto-ul nostru: “Deutsch mit Spaß!”, ne dorim să inspirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit.

Studii

 • Studii in Germania,Tobias-Mayer-Schule  Marbach am Neckar
 • Diploma de studii Limba Germana vorbitor nativ
 • Facultatea de Drept, Universitatea Hyperion
 • Master in Administratie Publica,Universitatea Bucuresti

Calificari / competente

 • Trainer limba germana si engleza
 • Experienta in traduceri si interpretari lingvistice
 • Trainer dezvoltare personala si motivationala
 • Trainer rezolvarea conflictelor si mediere
 • Trainer in comunicare
 • Trainer procese IT
 • Train the Trainer
amalia
3f93822f e747 48d6 880d af981ed68b30

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Ich bin Cornelia. Sunt profesor cu dublă specializare, engleză și germană de peste 10 ani, ultimul an de studiu fiind la Ruhr Universität Bochum.
Pasiunea mea pentru limbile străine a fost întotdeauna susținută de abilitățile native și ulterior de buna capacitate de organizare și plăcerea de a preda. 
De-alungul anilor am participat la nenumărate cursuri pentru a deprinde abilitatea de a susține cursanții în această călătorie de acumulare de noi deprinderi, de la cursuri de gestionare a timpului, gestionarea emoțiilor și relațiilor, la cursul de PhotoReading, până la certificarea de formator.
 
Finalizarea programului All About Parenting al Uraniei Cremene și certificarea ca trainer și coach în programul Passport to Success al International Youth Foundation au contribuit la îmbunătățirea relaționării cu cei mici și ce mari deopotrivă și optimizarea rezultatelor.
Dragostea pentru cei mici mi-a îndrumat pașii către munca de voluntariat în cadrul Fundației Inovații Sociale Regina Maria unde susțin activitatea fundației prin oferirea de terapii complementare, cursuri de strategii de învățare și cursuri pentru personalul Centrului Educațional. 
Specializarea mea este de a găsi și implementa strategiile adecvate fiecărui cursant pentru a-și atinge obiectivele propuse în cel mai eficient mod cu putință. 
Hai să parcurgem împreună pașii necesari ca să te poți exprima relaxat, încrezător în tine indiferent de interlocutor sau de subiectul abordat.
 
Bis bald,
Cornelia

Deutsch mit Karina

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Ana-Karina, profesor si trainer de limba germana. Momentan predau la o scoala Montessori cu predare in limba germana materna. Am absolvit studiile de licenta si master la Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, specializarea Limba si Literatura Germana si Romana, respectiv Germana in context european din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, iar in paralel am absolvit modul psihopedagogic, nivel I si nivel II si cursul de formator acreditat.

 • Teacher of German Language and Literature
  Montessori Haus, Timisoara (Romania)
 • Master of Arts: German in the European Context
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • German Language and Literature 
  Ludwig Maximilians University, München (Germany)
 • Teaching Degree: Psychopedagogy Specialization
  (Highschool)
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • Bachelor of Arts: German and Romanian Language
  and Literature
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • Teaching Degree: Psychopedagogy Specialization
  (Secondary
  School)
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • Summer College for Romanian-Austrian Language
  Tandem 2019 in Timisoara
 • Summer College Austrian-Romanian Language Tandem
  2018 in Payerbach-Reichenau
WhatsApp Image 2020 11 11 at 18.19.04
867965d7 3614 4107 9291 d6a3ed06cb71

Deutsch mit Simona

Trainer Limba Germana

Hallo, ich bin Simona. Absolventă a facultăţii de litere (Germanistică cu Literatură universală) si a facultăţii de Psihologie (inclusiv mastrat, având titul de psiholog clinician, consilier si psihoterapeut), deţin Certificatul C1 de la Goethe Institut şi modulul pedagogic. Predau limba germană de peste 10 ani, iar in acest timp am avut ocazia să lucrez cu toate grupele de vârstă si sa fac pregătiri pentru diverse teste (Goethe Zertifikat, DSD, admitere liceu etc.). Sunt o persoană plină de viață și entuziasm care de-abia așteaptă să  vă cunoască.

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Sunt Cornelia Palii, sunt vorbitoare nativă de limba germană; am crescut într-o comunitate săsească din centrul țării și am urmat o scoală bilingvă. Sunt absolventă a Facultății de Filologie, secția Engleza – Germană, Sibiu, și am o experiența de peste 25 de ani în predarea limbii germane. După încheierea facultății am urmat și două masterate: în Studii Culturale Germane – filosofie şi literatură și un MBA româno-german. Sunt totodată coach personal și țin și cursuri de dezvoltare personală.

Am o experiență vastă profesională într-un mediu multicultural dar și o experiență de predare a limbii germane atât în școli cât și în companii și de susținere de cursuri de dezvoltare personală continuă. Am învățat de-a lungul vieții că dezvoltarea continuă este deosebit de importantă, indiferent de vârsta pe care o avem. Deci și învățarea limbii germane la vârsta adultă face parte din această dezvoltare. Iar eu știu să-ți ofer nu doar cunoștințele lingvistice dorite, ci și elementele necesare cunoașterii și integrării într-o țară vorbitoare de limba germană și într-un mediu multicultural.

Cornelia
cristiana

Deutsch mit Cristiana

Trainer Limba Germana

Mă numesc Cristiana și am absolvit Facultatea de Litere în cadrul Universității Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea germană-spaniolă. Încă de mică am dezvoltat o pasiune pentru germană și am conștientizat importanța limbilor străine în lărgire propriului orizont.  Din acest motiv, am decis să mă implic în domeniul educațional. Momentan sunt studentă la programul de master Didactica limbii și literaturii germane, din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj-Napoca. Deoarece învățarea este un proces continuu prin care evoluăm pe parcursul vieții, doresc să mă descriu mai degrabă precum un partener de învățare, decât precum un profesor. Astfel, scopul meu este acela de a învăța împreună să gândim în limba germană folosind diverse metode interdisciplinare.

Testare gratuita

Vino acum la noi si testeaza-ti gratuit nivelul tau la limba germana! Participa la sesiunile DEMO!

Inscriere

Dezvoltare!

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane.Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical,conversational si dezvoltarea vocabularului.Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.

Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta “materializare”a sunetelor.Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa “traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
“Reteta “de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele “ingrediente”:

– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism

Centrul nostru ofera pregatire pentru certificatul international A1-C1(Goethe Zertifikat).

Cursurile se desfășoară individual sau in grup.

55147fbb3c5b59acad05c05e43d64824

Pasiunea noastra!​

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Misiunea noastra!

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam Inteligenta emotionala si sociala,creativitatea si imaginatia la copii?Cum dezvoltam limbajul la copii?A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui.
Ca parinti,trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit.Si cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil,sa-i dezvoltam ce avem mai bun,pentru ca acel ceva,care e foarte bun,va putea fi foarte util la un moment dat,in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului! 

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun. 

Cursuri online de Limba Germana

Noi te ajutam ca pasiunea noastra germana sa devina si pasiunea ta!

Invatam sa cream o lume mai buna...Lumea de maine!

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam inteligenta emotionala si sociala, creativitatea si imaginatia la copii? Cum dezvoltam limbajul la copii? A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui. Ca parinti, trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit. Cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil, sa-i dezvoltam ce avem mai bun, pentru ca acel ceva,care e foarte bun, va putea fi foarte util la un moment dat, in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului!

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun.

De ce sa alegi centrul nostru educational?

Este simplu si convenabil sa alegi centrul nostru de cursuri si meditatii intrucat totul este in avantajul tau! Noi oferim cel mai bun raport intre tariful pe care il platesti si rezultatele pe care noi te ajutam sa le obtii.

Pentru ca numai aici te poti bucura de talentul nativ, experienta si calificarea dovedita a celor mai buni profesori care iti pun la dispozitie materiale didactice moderne si care iti garanteaza atingerea performatelor dorite in promovarea examenelor sau a carierei profesionale.

Pentru ca locatia este ultracentrala iar mediul pe care il regasiti la noi este cel mai propice procesului de invatare. Vino si te vei convinge imediat!

Plata in Rate

Acum, cursurile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se dezvolte intr-un cadru profesionist. Spunem acest lucru datorita preturilor mici, a promotiilor si reducerilor pe care le desfasuram constant, dar si datorita numeroaselor optiuni de plata pe care le punem la dispozitie.

Inscriere