Kinderzentrum

Träume werden wahr

ECHIPA NOASTRA

Deutsch mit Amalia

Trainer Limba Germană și Coach Dezvoltare Personală

Hallo, ihr Lieben! Numele meu este Amalia Dragne. Vorbitor nativ de limba germană – Coach dezvoltare personala.Copilăria mi-am petrecut-o în Germania însă studiile le-am definitivat în țara, am absolvit Facultatea de Drept și un master in Administratie Publica. 

În toți acești ani am absolvit mai multe cursuri de dezvoltare personală, formator, mediator, comunicare si IT.

Centru nostru a apărut din dorința de a oferi metode cat mai moderne de învățare și perfecționare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibilă metodă de învățare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceasta metoda funcționează și invers.

Așa cum anunță și Motto-ul nostru: „Deutsch mit Spaß!”, ne dorim să respirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit.

Centrul nostru oferă pregatire pentru certificatul internațional A1-C1 (Goethe Zertifikat).
Cursurile se desfășoară individual sau în grup.

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane. Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical, conversational si dezvoltarea vocabularului. Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.
Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta „materializare”a sunetelor. Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa „traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
„Reteta” de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele „ingrediente”:
– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism
Așa cum anunță și Motto-ul nostru: „Deutsch mit Spaß!”, ne dorim să inspirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit.

Studii

 • Studii in Germania,Tobias-Mayer-Schule  Marbach am Neckar
 • Diploma de studii Limba Germana vorbitor nativ
 • Facultatea de Drept, Universitatea Hyperion
 • Master in Administratie Publica,Universitatea Bucuresti

Calificari / competente

 • Trainer limba germana si engleza
 • Experienta in traduceri si interpretari lingvistice
 • Trainer dezvoltare personala si motivationala
 • Trainer rezolvarea conflictelor si mediere
 • Trainer in comunicare
 • Trainer procese IT
 • Train the Trainer
amalia
3f93822f e747 48d6 880d af981ed68b30

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Ich bin Cornelia. Sunt profesor cu dublă specializare, engleză și germană de peste 10 ani, ultimul an de studiu fiind la Ruhr Universität Bochum.
Pasiunea mea pentru limbile străine a fost întotdeauna susținută de abilitățile native și ulterior de buna capacitate de organizare și plăcerea de a preda. 
 
De-alungul anilor am participat la nenumărate cursuri pentru a deprinde abilitatea de a susține cursanții în această călătorie de acumulare de noi deprinderi, de la cursuri de gestionare a timpului, gestionarea emoțiilor și relațiilor, la cursul de PhotoReading, până la certificarea de formator.
 
Finalizarea programului All About Parenting al Uraniei Cremene și certificarea ca trainer și coach în programul Passport to Success al International Youth Foundation au contribuit la îmbunătățirea relaționării cu cei mici și ce mari deopotrivă și optimizarea rezultatelor.
Dragostea pentru cei mici mi-a îndrumat pașii către munca de voluntariat în cadrul Fundației Inovații Sociale Regina Maria unde susțin activitatea fundației prin oferirea de terapii complementare, cursuri de strategii de învățare și cursuri pentru personalul Centrului Educațional. 
Specializarea mea este de a găsi și implementa strategiile adecvate fiecărui cursant pentru a-și atinge obiectivele propuse în cel mai eficient mod cu putință. 
Hai să parcurgem împreună pașii necesari ca să te poți exprima relaxat, încrezător în tine indiferent de interlocutor sau de subiectul abordat.
 
Bis bald,
Cornelia

Deutsch mit Alexandra

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Alexandra, profesor si trainer de limba germana. Am urmat cursurile de licenta si masterat ale Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea engleza-germana si ale Universitatii din Koln, Germania (bursa DAAD) . In paralel am urmat si cursuri de psiho-pedagogie, nivel 1 si 2 la Facultatea de Psihologie (Universitatea Bucuresti).

Predau cursuri de germana (limbaj general sau de afaceri) de aproape 10 ani atat adultilor cat si copiilor. Ma caracterizeaza rabdarea, empatia si dorinta de a ii invata pe ceilalti tainele limbii germane.

unnamed
Photo 15.09.2022

Deutsch mit Andreea

Trainer Limba Germana

Hallo,sunt Andreea, o pasionată de limbi străine!

Prezentul meu se împarte între germană și franceză, o pereche de limbi pe care am ales să o valorizez și în viața mea profesională. De zece ani, însoțesc iubitorii de germană într-o călătorie lingvistică personalizată, de la mic la mare, de la cei pur și simplu curioși, la cei care pregătesc Goethe-Zertifikat. În paralel, traduc opere literare în limba română și citesc de toate.

Am absolvit Facultatea de Limbi Străine de la UNIBUC cu o diplomă de Licență – dublă specializare (FR-DE),  o diplomă de Master în Comunicare Interculturală și multe cunoștințe inedite din perioada de studii în străinătate, în Germania și în Franța.

Valorile mele? Umanitate, organizare, interculturalitate și satisfacție. Te aștept la germană, unde învățăm cu voie bună.

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Sunt Cornelia Palii, sunt vorbitoare nativă de limba germană; am crescut într-o comunitate săsească din centrul țării și am urmat o scoală bilingvă. Sunt absolventă a Facultății de Filologie, secția Engleza – Germană, Sibiu, și am o experiența de peste 25 de ani în predarea limbii germane. 

După încheierea facultății am urmat și două masterate: în Studii Culturale Germane – filosofie şi literatură și un MBA româno-german. Sunt totodată coach personal și țin și cursuri de dezvoltare personală.

Am o experiență vastă profesională într-un mediu multicultural dar și o experiență de predare a limbii germane atât în școli cât și în companii și de susținere de cursuri de dezvoltare personală continuă. Am învățat de-a lungul vieții că dezvoltarea continuă este deosebit de importantă, indiferent de vârsta pe care o avem. Deci și învățarea limbii germane la vârsta adultă face parte din această dezvoltare. Iar eu știu să-ți ofer nu doar cunoștințele lingvistice dorite, ci și elementele necesare cunoașterii și integrării într-o țară vorbitoare de limba germană și într-un mediu multicultural.

Cornelia
cristiana

Deutsch mit Cristiana

Trainer Limba Germana

Mă numesc Cristiana și am absolvit Facultatea de Litere în cadrul Universității Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea germană-spaniolă. Încă de mică am dezvoltat o pasiune pentru germană și am conștientizat importanța limbilor străine în lărgire propriului orizont.  Din acest motiv, am decis să mă implic în domeniul educațional. Momentan sunt studentă la programul de master Didactica limbii și literaturii germane, din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj-Napoca. 

Deoarece învățarea este un proces continuu prin care evoluăm pe parcursul vieții, doresc să mă descriu mai degrabă precum un partener de învățare, decât precum un profesor. Astfel, scopul meu este acela de a învăța împreună să gândim în limba germană folosind diverse metode interdisciplinare.

Deutsch mit Larisa

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Larisa și de mai bine de 10 ani mă bucur să pot fi alături de cei care isi doresc sa învețe limba germană. La baza sunt licientata in drept, avand ca specializare masterat in psihologie, insa dupa finalizarea celor 12 ani de studiu in germana materna, obtinand certificatul lingvistic Sprachdiplom nivel C1, am știut ca asta este ceea ce imi doresc sa fac pe mai departe. 

De asemenea, de-a lungul anilor am participat la nenumărate cursuri pentru a-mi imbunatati cunostintele și pentru a fi un sprijin cat mai placut, dar și bine pregatit pentru cursantii mei. Acum sunt norocoasa sa spun ca fac ceea ce-mi place și abia aștept sa pornim impreuna în aceasta calatorie.

93033372 da13 4824 a850 fe7b124c5e00
889cee1c d80a 4966 b38a 3814dde45119

Deutsch mit Elena

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Elena și sunt trainer de limba germană. Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din București dublă specializare, portugheză și germană. Am îndrăgit limba germană încă din liceu, iar pe parcurs mi-am dat seama că mi-ar plăcea foarte mult să o și predau. Am absolvit modulul psihopedagogic nivel I, îmi place să lucrez atât cu adulți, cât și cu cei mici. 

În prezent lucrez la Institutul de Limbă și Cultură Portugheză din București și sunt trainer de limba germană de 3 ani. Bis bald!

Deutsch mit Andreea

Trainer Limba Germana

Numele meu este Andreea, am o relatie cu limba germana de peste 12 ani de studii si 6 ani de predare, dar si experienta profesionala nationala si internationala in domeniu. 

Imi place sa fiu un partener de invatare si conversatie, tot timpul cu zambetul pe buze, pentru ca eu cred in invatarea unei limbi straine ca o sursa de imbogatire cu noi cunostinte si prieteni.

poza cv 2
1

Deutsch mit Flavia

Trainer Limba Germana

Hallo, eu sunt Flavia, o persoana deschisa, rabdatoare, careia ii place sa zambeasca si sa lucreze cu copiii, cu experienta de peste 5 ani in predarea limbii germane.

Am absolvit programul de formare psihopedagogică in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Am locuit o perioada in Austria si aici am inteles cat de interesanta si captivanta este limba germana.

Ii invit in aceasta calatorie de învățare a limbii germane, într-un mediu plăcut și prietenos pe cei care nu au cunoștințe sau care doresc sa isi imbunatateasca nivelul de intelegere, conversatie, gramatica si vocabular.

Deutsch mit Adela

Trainer Limba Germana

Numele meu este Adela, Sunt profesoară dedicată și pasionată de limba germană cu experiență și studii superioare la o Universitate renumită din Germania, Ludwig-Maximilians-Universität München. Am locuit 12 ani în minunatul oraș München unde am avut ocazia să studiez și să lucrez în companii renumite. 

Am abilități solide în comunicarea orală și scrisă în limba germană, ceea ce îmi permite să transmit cu ușurință cunoștințele mele elevilor. Am dezvoltat o pasiune pentru predarea limbii germane încă de la începutul studiilor mele universitare și am avut oportunitatea de a-mi exersa abilitățile prin intermediul practicii la clasele primare, gimnaziale și liceu. Am urmat cursuri de formare continuă în metodologiile moderne de învățare-predare ale limbii germane.
În calitate de profesoară, îmi place să fiu creativă și să găsesc metode inedite de a face elevii să înțeleagă și să aplice cunoștințele acumulate. Îmi place să folosesc jocuri educaționale, activități interactive și proiecte practice pentru a-i motiva pe elevi să învețe. În plus, încurajez întotdeauna participarea activă a elevilor la clasă și online, astfel încât aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare în limba germană.

f8cf331f 50a1 488b b09c afeee543da29

Testare gratuita

Vino acum la noi si testeaza-ti gratuit nivelul tau la limba germana! Participa la sesiunile DEMO!

Inscriere

Dezvoltare!

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane.Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical,conversational si dezvoltarea vocabularului.Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.

Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta “materializare”a sunetelor.Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa “traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
“Reteta “de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele “ingrediente”:

– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism

Centrul nostru ofera pregatire pentru certificatul international A1-C1(Goethe Zertifikat).

Cursurile se desfășoară individual sau in grup.

cursuri de limba germana pentru copii
55147fbb3c5b59acad05c05e43d64824

Pasiunea noastra!​

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Misiunea noastra!

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam Inteligenta emotionala si sociala,creativitatea si imaginatia la copii?Cum dezvoltam limbajul la copii?A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui.
Ca parinti,trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit.Si cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil,sa-i dezvoltam ce avem mai bun,pentru ca acel ceva,care e foarte bun,va putea fi foarte util la un moment dat,in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului! 

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun. 

Cursuri online de Limba Germana

Cursuri online de Limba Germana

Noi te ajutam ca pasiunea noastra germana sa devina si pasiunea ta!

Invatam sa cream o lume mai buna...Lumea de maine!

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam inteligenta emotionala si sociala, creativitatea si imaginatia la copii? Cum dezvoltam limbajul la copii? A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui. Ca parinti, trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit. Cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil, sa-i dezvoltam ce avem mai bun, pentru ca acel ceva,care e foarte bun, va putea fi foarte util la un moment dat, in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului!

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun.

De ce sa alegi centrul nostru educational?

Este simplu si convenabil sa alegi centrul nostru de cursuri si meditatii intrucat totul este in avantajul tau! Noi oferim cel mai bun raport intre tariful pe care il platesti si rezultatele pe care noi te ajutam sa le obtii.

Pentru ca numai aici te poti bucura de talentul nativ, experienta si calificarea dovedita a celor mai buni profesori care iti pun la dispozitie materiale didactice moderne si care iti garanteaza atingerea performatelor dorite in promovarea examenelor sau a carierei profesionale.

Pentru ca locatia este ultracentrala iar mediul pe care il regasiti la noi este cel mai propice procesului de invatare. Vino si te vei convinge imediat!

Plata in Rate

Acum, cursurile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se dezvolte intr-un cadru profesionist. Spunem acest lucru datorita preturilor mici, a promotiilor si reducerilor pe care le desfasuram constant, dar si datorita numeroaselor optiuni de plata pe care le punem la dispozitie.

Inscriere