• str. Aurel Vlaicu nr.67 Bucuresti (intre B-dul.Dacia si Eminescu)
 • 0745305607
 • contact@kinderzentrum.ro
Home Povestea centrului

Träume werden wahr

ECHIPA NOASTRA

Noi te ajutam ca pasiunea noastra germana sa devina si pasiunea ta!

Deutsch mit Amalia

Trainer Limba Germana si Coach dezvoltare personala.

Hallo, ihr Lieben! Numele meu este Amalia Dragne. Vorbitor nativ de limba germana – Coach dezvoltare personala.Copilaria mi-am petrecut-o in Germania insa studiile le-am definitivat in tara, am absolvit Facultatea de Drept si un master in Administratie Publica. In toti acesti ani am absolvit mai multe cursuri de dezvoltare personala, formator, mediator, comunicare si IT.

Centrul nostru ofera pregatire pentru certificatul international A1-C1 (Goethe Zertifikat).
Cursurile se desfășoară individual sau in grup.

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane. Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical, conversational si dezvoltarea vocabularului. Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.
Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta „materializare”a sunetelor. Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa „traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
“Reteta” de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele “ingrediente”:
– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism
Așa cum anunță și Motto-ul nostru: “Deutsch mit Spaß!”, ne dorim să inspirăm copiilor libertate de expresie și manifestare, valori care le vor deschide calea spre viitorul dorit.

Studii

 • Studii in Germania,Tobias-Mayer-Schule  Marbach am Neckar
 • Diploma de studii Limba Germana vorbitor nativ
 • Facultatea de Drept, Universitatea Hyperion
 • Master in Administratie Publica,Universitatea Bucuresti

Calificari / competente

 • Trainer limba germana si engleza
 • Experienta in traduceri si interpretari lingvistice
 • Trainer dezvoltare personala si motivationala
 • Trainer rezolvarea conflictelor si mediere
 • Trainer in comunicare
 • Trainer procese IT
 • Train the Trainer
amalia
maria burlacu trainer

Deutsch mit Maria

Trainer Limba Germana

Hallo, ich bin Maria. 
Impreună vom putea învăța limba germană prin jocuri, comunicare deschisă și voie bună.
Caracterul fiecărui copil este unic şi de aceea metodele de invățare trebuie adaptate diferit, în funcție de personalitatea fiecăruia. Buna dispoziție, râsetele şi zâmbetele sunt necesare pentru a evolua corespunzător. Vă invit să învățăm împreună o limbă grea la prima vedere, însă mult mai ușoară pentru cei ce fac primul pas. 
De cand mă știu vorbesc această limbă.  Totul a început in copilarie, când parintii mei s-au mutat într-un sat săsesc. Ca și copil imi doream sa ma uit la desene, iar singurele programe de care dispuneam erau in limba germană. Din acest motiv, părinții mei m-au inscris la o grădiniță cu predare in limba germană, apoi am fost elevă la Liceul Teoretic Johannes Honterus, din Brasov. După finalizarea acestor etape, m-am inscris la Universitatea București, la Facultatea de limbi si literaturi straine, profilul; Germanistică.
 
Experienta si Educatie:
 • DSD Deutsches Sprachdiplom -diploma limba germana recunoscută in Europa 
 • Certificat de formator – emis de A.N.C, Ministerul educației şi a muncii. 
 • Diplomă licență-limba germană (limba materna)
 • Facultatea de limbi si literaturi straine, profilul; Germanistică, Universitatea București
 • Profesor de limba germana la o scoala privata din Bucuresti

Deutsch mit Karina

Trainer Limba Germana

Hallo! Numele meu este Ana-Karina, profesor si trainer de limba germana. Momentan predau la o scoala Montessori cu predare in limba germana materna. Am absolvit studiile de licenta si master la Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, specializarea Limba si Literatura Germana si Romana, respectiv Germana in context european din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, iar in paralel am absolvit modul psihopedagogic, nivel I si nivel II si cursul de formator acreditat.

 • Teacher of German Language and Literature
  Montessori Haus, Timisoara (Romania)
 • Master of Arts: German in the European Context
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • German Language and Literature 
  Ludwig Maximilians University, München (Germany)
 • Teaching Degree: Psychopedagogy Specialization
  (Highschool)
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • Bachelor of Arts: German and Romanian Language
  and Literature
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • Teaching Degree: Psychopedagogy Specialization
  (Secondary
  School)
  West University of Timisoara, Timisoara (Romania)
 • Summer College for Romanian-Austrian Language
  Tandem 2019 in Timisoara
 • Summer College Austrian-Romanian Language Tandem
  2018 in Payerbach-Reichenau
WhatsApp Image 2020 11 11 at 18.19.04
Mihaela Cateliu poza

Deutsch mit Mihaela

Trainer Limba Germana

Numele meu este Mihaela. Sunt absolventa a Universitatii Bucuresti, sectia Geografie -Lb Germana , cu licenta in Lb. germana si sunt profesor de limba germana si engleza, cu abilitati didactice si pedagogice exceptionale si cu experienata in domeniul invatamantului de peste 10 ani.  
Am predat atat la gradinite si scoli particulare din Bucuresti cat si la scolile de stat. ( Ada Kindergarten and School, King George International School, Scoala 11 Ion Heliade Radulescu ,Scoala Waldorf ) unde am pregatit si participat cu elevii la diferite concursuri scolare de limbi straine

Deutsch mit Cornelia

Trainer Limba Germana

Hallo! Sunt Cornelia Palii, sunt vorbitoare nativă de limba germană; am crescut într-o comunitate săsească din centrul țării și am urmat o scoală bilingvă. Sunt absolventă a Facultății de Filologie, secția Engleza – Germană, Sibiu, și am o experiența de peste 25 de ani în predarea limbii germane. După încheierea facultății am urmat și două masterate: în Studii Culturale Germane – filosofie şi literatură și un MBA româno-german. Sunt totodată coach personal și țin și cursuri de dezvoltare personală.

Am o experiență vastă profesională într-un mediu multicultural dar și o experiență de predare a limbii germane atât în școli cât și în companii și de susținere de cursuri de dezvoltare personală continuă. Am învățat de-a lungul vieții că dezvoltarea continuă este deosebit de importantă, indiferent de vârsta pe care o avem. Deci și învățarea limbii germane la vârsta adultă face parte din această dezvoltare. Iar eu știu să-ți ofer nu doar cunoștințele lingvistice dorite, ci și elementele necesare cunoașterii și integrării într-o țară vorbitoare de limba germană și într-un mediu multicultural.

Cornelia

Inregistreaza-te acum pentru o sedinta Demo!

Dezvoltare!

Pentru dezvoltarea limbii germane oferim o metoda de invatare si aprofundare a limbii germane.Pregatirea se axeaza pe aspectul gramatical,conversational si dezvoltarea vocabularului.Metoda de predare se adapteaza in functie de necesitatile elevului/adultului.

Doresc sa va dezvălui ca in mare parte metoda mea se bazeaza pe aceasta “materializare”a sunetelor.Rostind si iar rostind,cuvantul incepe sa “traiasca” si sa faca parte din propriul nostru univers.
“Reteta “de invatare a unei limbi straine si in ceea ce ne priveste limba germana s-ar compune din următoarele “ingrediente”:

– timp rezonabil, nici foarte scurt, dar nici impins la infinit
– perseverenta, continuitate
– profesionalism

Centrul nostru ofera pregatire pentru certificatul international A1-C1(Goethe Zertifikat).

Cursurile se desfășoară individual sau in grup.

55147fbb3c5b59acad05c05e43d64824

Pasiunea noastra!​

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Misiunea noastra!

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam Inteligenta emotionala si sociala,creativitatea si imaginatia la copii?Cum dezvoltam limbajul la copii?A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui.
Ca parinti,trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit.Si cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil,sa-i dezvoltam ce avem mai bun,pentru ca acel ceva,care e foarte bun,va putea fi foarte util la un moment dat,in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului! 

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun. 

Cursuri online

TESTIMONIALE

Care este parerea cursantilor?

logo

Recomand acest curs ! Fiica mea așteaptă cu nerăbdare, săptămânal, sa participe la curs- suntem la al doilea modul și totul a decurs perfect.E un curs antrenant, învață multe lucruri noi, interacționează între ei, atmosfera este relaxata. Profesoara este o tânăra calma, calda , răbdătoare și bine pregătită profesional. Felicitări!

Ramona P. mama Rialdei Focsani

 

logo

Este un curs excelent! Profesoara este drăguța, te face sa îți placa germana.Ședința decurge bine, învăț cu mare plăcere, interacționăm bine.Recomand cursul din toată inima.

Rialda 12 ani curs A2.1 Focsani 

logo

Recomand! Profesori dedicati care stiu cum sa se apropie de copii si sa ii incurajeze sa se exprime! Nota 10!

Eliza B.

logo

Rares este foarte fericit la orele de germana si am inceput sa vedem un progres.Saptamana aceasta este trist pentru ca nu are ore!

Madalina, mama lui Rares 8 ani

 

logo

Imi place foarte mult metoda Karinei, pe langa mult calm 😊 , e un pedagog excelent. 

Ana F.

curs A2.1

 

logo

Ca si parinte sunt foarte multumita de rezultatele copilului. Recomand cu incredere aceste cursuri.Danke schön!

Mihaela P.

 

logo

Este un curs foarte bun. Maria este foarte incantata.

Ioana R.

 

logo

Am doi copii care urmeaza cursurile
de limba germana varianta online si sunt foarte incantata de faptul ca cei mici participa activ si le face placere sa invete germana. 
Recomand cursurile online, sunt foarte multumita!
 
Livia D. Bucuresti
 

logo

Karina e super! Orientata catre cursanti si deschisa la discutii.

Miruna M.

curs A2.1

logo

Sunt uimita de rezultatele pe care le-am obtinut pana in prezent in urma participarii la cursul de germana nivel incepator A1.1. Dupa terminarea acestei etape ma pot exprima,intelege si purta conversatii in limba germana specifice acestui nivel,toate aceste rezultate datorita implicării trainer-ului nostru,Amalia. Nu regret nici o clipa alegerea facuta,Amalia este o profesoară excelenta,devotata,cu bune abilitati didactice,iar orele ei sunt eficiente si distractive. Danke schön, Amalia! 🙏

Roxana T.

logo

Sunt extrem de multumita de cursul de germana pentru incepatori. Pentru o buna perioada de timp am intampinat multe probleme in incercarile mele de a invata limba germana dar in urma acestor cursuri am reusit sa avansez cu usurinta si mi-am dat seama cat de important este sa ai parte de ajutorul unui profesionist atunci cand doresti sa inveti o limba straina. Orele de germana alaturi de doamna Amalia Dragne trec cu usurinta si placere. Recomand cu drag aceste cursuri si felicitari pentru modul in care sunteti foarte atenti la nevoile si dorintele cursantilor vostri!

Andra S. Bucuresti​ 

logo

Recomand Kinderzentrum deoarece pe langa gramatica si scriere , se pune accent si se incurajeaza vorbirea, dialogul, libera exprimare in limba germana. 

Cristina D.

logo

Sunt foarte multumita de cursul ales. Cred ca trainerul faciliteaza in mod placut achizitionarea cunostintelor noi. Imi plac mult fisele, suportul teoretic livrat de trainer la sfarsitul fiecarei sedinte. M-am inscris si la cursul A1.2 si recomand cu incredere.
Impreuna cu Amalia, orice cursant chiar poate vorbi in germana! Danke, Amalia!

Raluca S.

logo

Sunt foarte incantata de lectiile de germana. De cand am inceput aceste lectii ma simt mult mai apropiata de acesta limba. Am invatat cat de importante sunt dialogurile pentru a putea invata o limba straina. Alaturi de Amalia am evoluat si cu siguranta voi continua acest curs cu mare placere si pe parcursul urmatorului an scolar. Amalia nu este doar un profesor foarte bun ci si o persoana foarte devotata:)
Danke, Amalia!

Teodora A. 15 ani

logo

O echipa de profesionisti care asigura rezultate maxime in timp limitat,soluția ideală pentru business,oportunitati de relocare,pentru recuperare notiuni lipsa si pregatiri intensive in scopul evaluarilor si competitiilor...grupe restranse ce permit o mai eficientă aplicabilitate si pliere a metodei pe nevoile fiecarui cursant...Si financiar eficienta investitiei este mai mare!👍
Kinderzentrum este un loc de joaca unde se invata intensiv limbajul comunicării in limba germana in mod natural,prin metode ce stimuleaza creativitatea si capacitatea de libera expresie a fiecărui copil. Astfel ei devin siguri pe ei, curajosi si mereu deschisi la interactiunea cu ceilalti, simtindu-se relaxati si increzatori!😊 

Simona

logo

M-a incantat acest curs, de aceea m-am inscris si la modulul urmator. Pe langa faptul ca am invatat foarte multe notiuni de gramatica si mi-am imbogatit vocabularul, Amalia m-a ajutat sa indragesc aceasta limba si sa o aprofundez in timpul liber. Metodele de predare sunt moderne si interactive, iar atmosfera in timpul cursului e relaxata si placuta. Iti multumesc, Amalia!

Andra S.

logo

Keep up the good work 🙂 in nici doua luni de zile de curs, simt ca am învățat foarte, foarte multe. Îți mulțumesc Amalia pentru ajutor și implicare.

Sabina C. Bucuresti

logo

Recomand cu mare drag cursurile sustinute de doamna prof Amalia. Atmosfera relaxanta, explica totul pe intelesul tuturor si plecam cu lectia invatata. Te face sa iubesti germana. Recomand!

Andreea V. Bucuresti

logo

Profesor dedicat, răbdător, cu dicție faină, pregătit să ofere explicații prin multe exemple diferite și nenumărate fișede lucru. Nu te lasă să pleci din "clasă" cu lecția neînvățată. 😃 Recomand cu drag!

Diana U. Bucuresti

logo

Recomand cu drag orele de germana cu Amalia! Seriozitate, calmitate, explica fff bine pe intelesul nostru, o atmosfera relaxanta ! Dupa ce se termina ora stii lectia foarte bine! La orele Amaliei ma simt ca la o cafea cu prietenii ! Invat cu drag germana cu ea! Recomand!

Deea V. Bucresti

logo

Recomand din suflet orele de germana cu Amalia. Este răbdătoare,amabilă,dedicată si cel mai important: EXPLICA FOARTE BINE SI TE FACE SA INTELEGI CU UȘURINȚĂ LB. GERMANA!!!! Vielen Dank,Amalia!

Roxana F. Bucuresti

logo

Multumim pentru orele interactive. Metoda de invatare e super! Cristian chiar daca nu e cel mai fericit cu aceasta limba totusi nu vrea sa renunte 🙂

Aceasta grupa i se potriveste perfect lui Cristian. Este f bine!

Mama lui Cristian 8 ani  Bucuresti

logo

Un curs interactiv pe care l-as recomanda oricui doreste sa invete limba germana

Miruna C.

curs A1.1

Citeste mai multMai multe testimoniale

Invatam sa cream o lume mai buna...Lumea de maine!

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor.

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

Cum dezvoltam inteligenta emotionala si sociala, creativitatea si imaginatia la copii? Cum dezvoltam limbajul la copii? A invata copilul sa vorbeasca este una dintre cele mai mari responsabilitati ale parintelui. Ca parinti, trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a creste sanatos si fericit. Cum procedam concret?

Trebuie sa ne axam pe copil, sa-i dezvoltam ce avem mai bun, pentru ca acel ceva,care e foarte bun, va putea fi foarte util la un moment dat, in dinamica evenimentelor viitoare. Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului!

Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun.

De ce sa alegi centrul nostru educational?

Este simplu si convenabil sa alegi centrul nostru de cursuri si meditatii intrucat totul este in avantajul tau! Noi oferim cel mai bun raport intre tariful pe care il platesti si rezultatele pe care noi te ajutam sa le obtii.

Pentru ca numai aici te poti bucura de talentul nativ, experienta si calificarea dovedita a celor mai buni profesori care iti pun la dispozitie materiale didactice moderne si care iti garanteaza atingerea performatelor dorite in promovarea examenelor sau a carierei profesionale.

Pentru ca locatia este ultracentrala iar mediul pe care il regasiti la noi este cel mai propice procesului de invatare. Vino si te vei convinge imediat!

Plata in Rate

Acum, cursurile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se dezvolte intr-un cadru profesionist. Spunem acest lucru datorita preturilor mici, a promotiilor si reducerilor pe care le desfasuram constant, dar si datorita numeroaselor optiuni de plata pe care le punem la dispozitie.

Inscriere
logo

Pasiunea noastra este germana pe care ti -o transmitem cu drag! Suntem o echipa cu experiență în a livra programe de training de calitate! Suntem pasionati de limba germana iar tot ceea ce facem,facem din suflet!

Your Dream Vacation is Here

Enjoy Some You-Time

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

main2
main3

The Perfect Surrounding

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fine Food Cuisine

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0003

The Best Experience Ever

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
groomsman3 1
Chris Jones
Travel Blogger

Savour Your Next Holiday

Your Dream Vacation is Here

Enjoy Some You-Time

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

main2
main3

The Perfect Surrounding

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fine Food Cuisine

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0003

The Best Experience Ever

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
groomsman3
Chris Jones
Travel Blogger

Savour Your Next Holiday