Kinderzentrum

Spread the love
Home Curs dezvoltare persoanala

LEARN2B
program de dezvoltare personala adresat copiilor cu varsta 2 - 18 ani

Din 2007, Echipa Learn2b este o sursa de insipiratie, schimbare, reflectie si reflectare, creativitate, noi insine, altii, ceilalti, dezvoltare personala, succes, implinire, echilibru.

Iubim copiii, facem lucrurile diferit, infruntam situatiile alfel, comunicam cu ceilalti in alt mod; suntem fondatorii primului program de dezvoltare personala a copiilor, un program 100% romanesc: “Learn2b” – “Invat sa devin… “. 

“Learn2B”  este primul program optional educativ nonformal extracurricular de dezvoltare personala  a copilului ce pune in practica imbinarea pedagogiei formale, ideile pedagogiilor alternative, concepte psihologice moderne si metode psihoterapeutice, promovand conceptul de dezvoltare holista a copilului, cu scopul de a acoperi o paleta mult mai larga a intelectului uman, avand in vedere nu doar competentele academice, ci si capacitatile, deprinderile, atitudinile ce tin de dezvoltarea socio-emotionala, cognitiva si  psiho-motrica.

Programele “Learn2b” sunt implementate din anul 2007, in institutii de invatamant  private si de stat ce se adreseaza copiilor cu varsta intre 2-18 ani  (prin programe diferentiate pe categorii de varsta: ciclul prescolar, ciclul primar, ciclul gimnazial, ciclul liceal).

Alaturi de o echipa extraordinara de specialisti in diverse domenii: psihoterapeuti, consilieri,  psihopedagogi, profesori de arta dramatica, profesori de arta vizuala, traineri am dezvoltat si am implementat in Romania, programul Learn2b, la activitatile noastre participand deja, din 2007, un numar de peste 12.000 de copii. 

Echipa noastra abordeaza in activitatile cu copiii, o paleta larga de optionale (activitati extracurriculare), cu orientare directa, centrata pe dezvoltarea personala a copilului. Prin programele noastre de parteneriat educational acoperim nevoia de cunoastere a copiilor prin diverse activitati de invatare.

Suntem o echipa de tineri profesionisti (psihologi, psihoterapeuti, consilieri psiho-educationali)  ce au la baza studii de specialitate si experienta necesara desfasurarii activitatilor cu copii.

LEARN2B– program de dezvoltare personala  – adresat copiilor cu varsta 2 – 18 ani

 

PLATA tip ABONAMENT = 110 ron/luna/per copil inscris 

(pentru 4 intalniri 50 min/luna)

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la 0745305607

 

Grupa se formeaza cu un numar MINIM de 10 copii inscrisi /grupa

Capture