Suntem aici pentru a vă sustine in atingerea obiectivelor pe care vi le-ați propus !

Centrul nostru este amplasat central si cu acces facil in apropierea mijloacelor de transport :Strada Aurel Vlaicu 67,etaj 1 intrare laterala (ca reper piata Romana -intre Bulevardul Dacia si Eminescu) Bucuresti

Va asteptam sa ne cunoasteti!

Programeaza acum o vizita la centrul nostru!  Tel:0745305607

Pasiunea noastra!

*Pasiunea noastra este germana pe care ti -o transmitem cu drag!
*Suntem o echipa cu experiență în a livra programe de training de calitate! *Suntem pasionati de limba germana iar tot ceea ce facem,facem din suflet! *Beneficiati mereu de Reduceri si Consultanta in alegerea programului de pregatire potrivit nivelului dumneavoastra!
*Grupe limitate la un nr. mic de copii
*Locatie centrala cu acces facil in apropierea mijloacelor de transport
*Dezvoltare personala: Programele noastre de dezvoltare personala sunt ataptate cerintelor si provocarilor din societate!
*Kinderzentru a aparut din :
*Dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane!
*Din dorinta de a crea un mediu de invare in care copii sa vina cu drag si sa se simta fericiti!

Misiunea noastra!

*Stimulam potentialul fiecarui copil prin metode de invatare atractive si interactive
*Modelam caractere, construim valori *Incurajam depasirea limitelor si dezvoltarea armonioasa a tuturor abilitatilor copilului *Identificam talentele si pasiunile copiilor, le scoatem la iveala si le facem sa straluceasca *Inspiram copiii sa descopere Adevarul, Frumosul si Binele *Insuflam copiilor calitati precum: toleranta, respect, atitudine

Echipa noastra!

*Suntem pasionati de limba germana iar tot ceea ce facem,facem din suflet!
*Echipa noastra este ca o familie mare, ai carei membrii se sprijina reciproc, colaboreaza, se conecteaza, scopul comun fiind unul singur:
*Trebuie sa ne axam pe copil,sa-i dezvoltam ce avem mai bun,pentru ca acel ceva,care e foarte bun,va putea fi foarte util la un moment dat,in dinamica evenimentelor viitoare.
*Invatarea limbii germane este un avantaj,o aventura a spiritului!

*Echipa noastra pune mare accent pe stabilitatea emotionala a copiilor, iar personalul centrului nostru ii ajuta pe micuti sa inteleaga lumea, le da curaj in a-si exprima parerile si a face alegerile potrivite pentru ei insisi.
*Viitorul acestei lumi se contureaza in mintile copiilor nostrii, cu cat acesta este mai pur si mai nobil cu atat viitorul omenirii va fi mai bun.