• str. Aurel Vlaicu nr.67 Bucuresti (intre B-dul.Dacia si Eminescu)
 • 0745305607
 • contact@kinderzentrum.ro
Home Curs de germana A1 pentru copii de 7-14 ani

„Butterfly” Curs online incepatori A1 7-15 ani

make the homework hour happy hour top 10 tips 860x420 1

Metoda de predare se bazează pe antrenarea tuturor abilităţilor – scris, citit, înţelegerea mesajului audiat, dar şi exprimarea verbală – într-un mod atractiv şi adaptat intereselor vârstei.

 • Numar sedinte modul: Cursul de limba germană se imparte in 3 Module: STARTER, A1, A2 :
 • Modulul Starter cuprinde 40 de sedinte.
 • Modulul A1.1 și A1.2. Fiecare modul in parte cuprinde 61 de ore (40,6 ședințe), în total 122 de ore tot modulul A1.
 • Durata Modulului: din 14 septembrie 
 • Durata unei sedinte: 90 minute 
 • Frecventa: 2 x pe saptamana

 

Cand se desfasoara cursul: 

Module noi din 26 APRILIE si 04 MAI 2021 

 • 9-12 ani: luni – 19.00 – 20.30 Modul A1.1 (1x saptamana 280 lei /4 sedinte pe luna + manual digital inclus)
 • 9-12 ani: luni si miercuri – 17.00 – 18.30 Modul A1.2  (2 x saptamana 425 lei /8 sedinte pe luna + manual digital inclus)

 

 • 7-10 ani: luni si vineri– 16.40 – 18.10 Modul Starter din 12 MARTIE  (2 x saptamana 425 lei /8 sedinte pe luna + manual digital inclus)
 • 10-13 ani: marti si joi 09.30-11.00 Modulul A1.1 din 9 FEBRUARIE 2021 - 15 IULIE 2021 

JOI DIN 19  NOIEMBRIE- 02 IULIE 2021

 • 7-10 ani: joi – 17.00 – 18.30 Modul Starter  (1x saptamana 280 lei /4 sedinte pe luna + manual digital inclus)

LUNI si MIERCURI  DIN 12  OCTOMBRIE- 22 FEBRUARIE 2021

 • 13-15 ani: luni și miercuri – 18.00 – 19.30 Modul A.1.1
 • Modulul A1.1 și A1.2. modul A1.1 cuprinde 45 de ore (30 ședințe) si modulul A1.2 cuprinte 39 ore (26 sedinte) în total 84 ore tot modulul A1.
 • Modulul A1.1: 12 octombrie 2020 -22 februarie 2021, 30 sedinte -45 ore
 • Modulul A1.2: 24 februarie 2021 -07 iunie 2021, 26 sedinte-39 ore

MARTI SI JOI DIN 05  OCTOMBRIE 2020

 • 11-15 ani : marti si joi 09.00 – 10.30 Modul A1.1

LUNI si MIERCURI  DIN 14 SEPTEMBRIE 2020

 • 8-11 ani: luni și miercuri – 15.00 – 16.30 Modul A.1.1

sau

LUNI si MIERCURI  DIN 21 SEPTEMBRIE 2020

 • 8-12 ani: luni și miercuri – 17.00 – 18.30 Modul A.1.1

MARTI SI JOI DIN 22  SEPTEMBRIE 2020

 • 9-12 ani : marti si joi 17.30 – 19.00 Modul A1.2

Profita acum de Reduceri!

Costuri: 425 lei/ 8 SEDINTE /LUNA in loc de 510 lei  + Manual digital inclus!

Promotie valabila pana la 1 aprilie 2021!

Ce include un curs de limba germană pentru elevi?

 • conversații si dialoguri
 • antrenarea tuturor abilităţilor – scris, citit, înţelegerea mesajului audiat, dar şi exprimarea verbală
 • jocuri didactice și jocuri de rol
 • materiale audio
 • materiale vizuale: imagini, film
 • manual, fișe de lucru
 • activități creative

Cursuri de limba germană
                                          –structură–

Cursul pentru incepători este structurat pe trei grupe de vârstă:

Cursul pentru copii de 4-6 ani (metoda de predare se bazează pe însuşirea noţiunilor prin audiţie şi repetiţie, prin concursuri şi jocuri, pornind de la elemente şi activităţi familiare şi plăcute copiilor – poveşti, viaţă de zi cu zi, etc.)

Cursul pentru copii de 7-10 ani (metoda de predare se bazează pe antrenarea tuturor abilităţilor – scris, citit, înţelegerea mesajului audiat, dar şi exprimarea verbală – într-un mod atractiv şi adaptat intereselor vârstei)

Cursul pentru copii între 11-14 ani (metoda de predare se bazează pe antrenarea tuturor abilităţilor – scris, citit, înţelegerea mesajului audiat, dar şi exprimarea verbală – într-un mod atractiv şi adaptat intereselor vârstei)

HAI IN CLUBUL NOSTRU!

TESTIMONIALE

Care este parerea cursantilor?

logo

Ca si parinte sunt foarte multumita de rezultatele copilului. Recomand cu incredere aceste cursuri.Danke schön!

Mihaela P.

 

logo

Este un curs foarte bun. Maria este foarte incantata.

Ioana R.

 

logo

Am doi copii care urmeaza cursurile
de limba germana varianta online si sunt foarte incantata de faptul ca cei mici participa activ si le face placere sa invete germana. 
Recomand cursurile online, sunt foarte multumita!
Livia D. Bucuresti
 
logo

Recomand acest curs ! Fiica mea așteaptă cu nerăbdare, săptămânal, sa participe la curs- suntem la al doilea modul și totul a decurs perfect.E un curs antrenant, învață multe lucruri noi, interacționează între ei, atmosfera este relaxata. Profesoara este o tânăra calma, calda , răbdătoare și bine pregătită profesional. Felicitări!

Ramona P. mama Rialdei Focsani

 

logo

Este un curs excelent! Profesoara este drăguța, te face sa îți placa germana.Ședința decurge bine, învăț cu mare plăcere, interacționăm bine.Recomand cursul din toată inima.

Rialda 12 ani curs A2.1 Focsani 

logo
 

Recomand! Profesori dedicati care stiu cum sa se apropie de copii si sa ii incurajeze sa se exprime! Nota 10!

Eliza B.

logo

Sunt uimita de rezultatele pe care le-am obtinut pana in prezent in urma participarii la cursul de germana nivel incepator A1.1. Dupa terminarea acestei etape ma pot exprima,intelege si purta conversatii in limba germana specifice acestui nivel,toate aceste rezultate datorita implicării trainer-ului nostru,Amalia. Nu regret nici o clipa alegerea facuta,Amalia este o profesoară excelenta,devotata,cu bune abilitati didactice,iar orele ei sunt eficiente si distractive. Danke schön, Amalia! 🙏

Roxana T.

logo

Sunt extrem de multumita de cursul de germana pentru incepatori. Pentru o buna perioada de timp am intampinat multe probleme in incercarile mele de a invata limba germana dar in urma acestor cursuri am reusit sa avansez cu usurinta si mi-am dat seama cat de important este sa ai parte de ajutorul unui profesionist atunci cand doresti sa inveti o limba straina. Orele de germana alaturi de doamna Amalia Dragne trec cu usurinta si placere. Recomand cu drag aceste cursuri si felicitari pentru modul in care sunteti foarte atenti la nevoile si dorintele cursantilor vostri!

Andra S. Bucuresti​ 

 

logo

Recomand! Profesori dedicati care stiu cum sa se apropie de copii si sa ii incurajeze sa se exprime! Nota 10!

Mama lui Cristian, Bucuresti

logo

Recomand Kinderzentrum deoarece pe langa gramatica si scriere , se pune accent si se incurajeaza vorbirea, dialogul, libera exprimare in limba germana. 

Cristina

logo

Sunt foarte multumita de cursul ales. Cred ca trainerul faciliteaza in mod placut achizitionarea cunostintelor noi. Imi plac mult fisele, suportul teoretic livrat de trainer la sfarsitul fiecarei sedinte. M-am inscris si la cursul A1.2 si recomand cu incredere.
Impreuna cu Amalia, orice cursant chiar poate vorbi in germana! Danke, Amalia!

Raluca S.

logo

Sunt foarte incantata de lectiile de germana. De cand am inceput aceste lectii ma simt mult mai apropiata de acesta limba. Am invatat cat de importante sunt dialogurile pentru a putea invata o limba straina. Alaturi de Amalia am evoluat si cu siguranta voi continua acest curs cu mare placere si pe parcursul urmatorului an scolar. Amalia nu este doar un profesor foarte bun ci si o persoana foarte devotata:)
Danke, Amalia!

Teodora A.

logo

O echipa de profesionisti care asigura rezultate maxime in timp limitat,soluția ideală pentru business,oportunitati de relocare,pentru recuperare notiuni lipsa si pregatiri intensive in scopul evaluarilor si competitiilor...grupe restranse ce permit o mai eficientă aplicabilitate si pliere a metodei pe nevoile fiecarui cursant...Si financiar eficienta investitiei este mai mare!👍
Kinderzentrum este un loc de joaca unde se invata intensiv limbajul comunicării in limba germana in mod natural,prin metode ce stimuleaza creativitatea si capacitatea de libera expresie a fiecărui copil. Astfel ei devin siguri pe ei, curajosi si mereu deschisi la interactiunea cu ceilalti, simtindu-se relaxati si increzatori!😊 

Simona

logo

M-a incantat acest curs, de aceea m-am inscris si la modulul urmator. Pe langa faptul ca am invatat foarte multe notiuni de gramatica si mi-am imbogatit vocabularul, Amalia m-a ajutat sa indragesc aceasta limba si sa o aprofundez in timpul liber. Metodele de predare sunt moderne si interactive, iar atmosfera in timpul cursului e relaxata si placuta. Iti multumesc, Amalia!

Andra S.

logo

Keep up the good work 🙂 in nici doua luni de zile de curs, simt ca am învățat foarte, foarte multe. Îți mulțumesc Amalia pentru ajutor și implicare.

Sabina C. Bucuresti

logo

Recomand cu mare drag cursurile sustinute de doamna prof Amalia. Atmosfera relaxanta, explica totul pe intelesul tuturor si plecam cu lectia invatata. Te face sa iubesti germana. Recomand!

Andreea V. Bucuresti

logo

Profesor dedicat, răbdător, cu dicție faină, pregătit să ofere explicații prin multe exemple diferite și nenumărate fișede lucru. Nu te lasă să pleci din "clasă" cu lecția neînvățată. 😃 Recomand cu drag!

Diana U. Bucuresti

logo

Recomand cu drag orele de germana cu Amalia! Seriozitate, calmitate, explica fff bine pe intelesul nostru, o atmosfera relaxanta ! Dupa ce se termina ora stii lectia foarte bine! La orele Amaliei ma simt ca la o cafea cu prietenii ! Invat cu drag germana cu ea! Recomand!

Deea V. Bucresti

logo

Recomand din suflet orele de germana cu Amalia. Este răbdătoare,amabilă,dedicată si cel mai important: EXPLICA FOARTE BINE SI TE FACE SA INTELEGI CU UȘURINȚĂ LB. GERMANA!!!! Vielen Dank,Amalia!

Roxana F. Bucuresti

logo

Aceasta grupa i se potriveste perfect lui Cristian. Este f bine!

Mama lui Cristian 8 ani  Bucuresti

Citeste mai mult
logo

Pasiunea noastra este germana pe care ti -o transmitem cu drag! Suntem o echipa cu experiență în a livra programe de training de calitate! Suntem pasionati de limba germana iar tot ceea ce facem,facem din suflet!